Kategorija:

NOVIS kompaktna univerzalna posuda

955,00kn

Kvaliteta hrane nikada ne bi trebala bisti kompromis u pripremi obroka. Slažete li se?

Međutim, jednostavnost, lakša i povoljnija izrada mnogima je na listi prioriteta pa i kada se brine o kvaliteti namirnica odnosno vitalnosti i zdravlju. 

Kompaktni univerzalni spremnik idealan je za:

  • Mljevenje orašastih plodova koje će vam omogućiti podatna brašna
  • Pripremu dječjih kašica i pirea jer ćete dobiti najzdraviji mogući obrok za svoje dijete
  • Izradu šećera u prahu i drugih dodataka za najkreativnije slastice
  • Krušne mrvice i ostale kulinarske ‘specijalitete’ bez kojih se ne može
  • I naravno, smoothieje na profesionalnoj razini 

 

Na zalihi

Opis

Najsigurniji i najpovoljniji način pripreme namirnica
Iako spadaju u zdrave namirnice, pripravci od voća i povrća za preživljavanje na policama ipak moraju imaju određene količine konzervansa.
Namirnice koje se nameću kao zdravija alternativa za tradicionalne često nas iznenade svojim cijenama. I dok poput detektiva kontroliramo unos hrane u organizam, postajemo svjesni da je najsigurniji i najpovoljniji način pripremanje svježih namirnica u vlastitom domu.
Naravno, uz uvjet da je lagano, brzo i učinkovito! Kompaktna univerzalna posuda dodatak je Novis ProBlenderu koji će ti uštedjeti vrijeme i osigurati kvalitetniju prehranu na prihvatljiviji način. Najvažnije, ovako ćeš imati potpunu kontrolu nad onim što jedeš kao i vaša djeca, već od svojih prvih mjeseci.

Kompaktni univerzalni spremnik
 ima zapremninu od 0,6L i izrađen je od Tritan plastike, bez BPA što znači da je siguran i za pripravke toplijih jela napitaka.
Zahvaljujući Novisovoj SmartAdapt tehnologiji novi spremnik s motorom automatski se prilagođava postavkama ProBlender-a.
Prednost  je i prilagođenost programu čišćenja na Novis ProBlenderu. U spremnik je s vodom potrebno dodati kapljicu deterdženta, aktivirati program, isprati i blender je spreman za sljedeću poslasticu.

Još jedna je ovo demonstracija švicarske kvalitete čija je misija učiniti život lakšim i kvalitetnijim. Jedino što vam preostaje je razmišljanje o novoj zdravoj poslastici dok se opuštate u svom domu ili na zabavan način resetirate za sljedeći dan.

Napišite recenziju za “NOVIS kompaktna univerzalna posuda”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Nema recenzija još uvijek.

Povezani artikli

Proizvod je uspješno dodan u košaricu!

Prikaži košaricu