Kategorija:

NOVIS univerzalna posuda

1.290,00kn

Kvaliteta hrane nikada ne bi trebala bisti kompromis u pripremi obroka. Slažete li se?

Međutim, jednostavnost, lakša i povoljnija izrada mnogima je na listi prioriteta pa i kada se brine o kvaliteti namirnica odnosno vitalnosti i zdravlju. 

Univerzalna POSUDA zapremnine 1,9L idealna je za:

  • raznovrsne smoothije
  • ukusne i kremaste vruće juhe
  • razne paštete i namaze
  • maslace
  • razne preljeve i umake
  • sorbet – ledene deserte
  • usitnjeni led za koktele

 

Na zalihi

Opis

Kompaktna univerzalna POSUDA

Najsigurniji i najpovoljniji način pripreme namirnica
Iako spadaju u zdrave namirnice, pripravci od voća i povrća za preživljavanje na policama ipak moraju imaju određene količine konzervansa.
Namirnice koje se nameću kao zdravija alternativa za tradicionalne često nas iznenade svojim cijenama. I dok poput detektiva kontroliramo unos hrane u organizam, postajemo svjesni da je najsigurniji i najpovoljniji način pripremanje svježih namirnica u vlastitom domu.
Naravno, uz uvjet da je lagano, brzo i učinkovito! Univerzalna posuda zapremnine 1,9L dodatak je Novis ProBlenderu koji će ti uštedjeti vrijeme i osigurati kvalitetniju prehranu na prihvatljiviji način. Najvažnije, ovako ćeš imati potpunu kontrolu nad onim što jedeš.

Univerzalana posuda
 za blender izrađena je od Tritan plastike, bez BPA što znači da je siguran i za pripravke toplijih jela napitaka.
Zahvaljujući Novisovoj SmartAdapt tehnologiji univerzalna posuda s motorom automatski se prilagođava postavkama ProBlender-a.
U pakiranju proizvoda uz posudu s motorom dobivate i mjericu za doziranje manjih količina te štap za blender.
Prednost  je i prilagođenost programu čišćenja na Novis ProBlenderu. U spremnik je s vodom potrebno dodati kapljicu deterdženta, aktivirati program, isprati i blender je spreman za sljedeću poslasticu.

Još jedna je ovo demonstracija švicarske kvalitete čija je misija učiniti život lakšim i kvalitetnijim. Jedino što vam preostaje je razmišljanje o novoj zdravoj poslastici dok se opuštate u svom domu ili na zabavan način resetirate za sljedeći dan.

Napišite recenziju za “NOVIS univerzalna posuda”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Nema recenzija još uvijek.

Povezani artikli

Proizvod je uspješno dodan u košaricu!

Prikaži košaricu