Tuširanje ili kupanje?
Iva Borić on velj, 19, 2021

Donosimo 7 ključnih prednosti tuširanja

  1. Ušteda vremena

Ponekad je duga, opuštajuća kupka jedina terapija koja nam može uljepšati dan ili večer. No, razmislite – vrijeme koje biste potrošili za pripremu kupke možete iskoristiti za kratki drijemež, čitanje, šetnju i nakon toga uskočiti u tuš i osvježiti se uz neki od aromatuševa iz naše ponude. Vitamin C će u rekordnom vremenu vaša osjetila i razbuditi i umiriti.

2. Ušteda vode i energije

Sva područja života prate trendove ekološke osviještenosti i drago nam je što je tako. Tuširanje koristi znatno manje vode i energije od ostalih  Dodatne bodove za najboljeg ekologa možete ostvariti korištenjem filter i aroma tuš glava – mikromlaznice dodatno smanjuju potrošnju vode zahvaljujući povećanom pritisku

3. Temeljitije čišćenje

Često se koplja lome upravo oko toga je li tijelo čišće nakon tuširanja ili kupanja. Uz sve opuštajuće prednosti kupanja, ipak se čini da je viša razina higijene nakon trljanja kože i ispiranja nečistoća tuširanjem.

4. Pritisak i masaža mlaza

Uz stresne situacije na svakom koraku, od posla i obaveza javlja se manjak vremena koje nam preostaje za opuštanje. Ima i tome lijeka –  njegujući mlaz čiste, svježe vode, pune negativnih iona će u roku od nekoliko minuta pritiskom na bolne dijelove tijela opustiti mišiće i prizvati pozitivne misli.

5. Ušteda prostora

Kad planirate opremanje nove kupaonice ili renoviranje već postojeće, uzmite u obzir i opcije s ugradbenim tuš kabinama i uštedjet ćete gomilu prostora. Možda se čak pojavi i mogućnost izgradnje kupaonice odvojene od toaleta.

6. Zdravlje kože i kose

Povlači se pitanje koliko je dugotrajno izlaganje kože i kose vodi zapravo zdravo. Jedna stvar je plivanje u morskoj vodi, u rijekama i prirodnim jezerima, a potpuno drugačije je izlagati se vodi punoj kamenca, klora i taloga iz cijevi. Srećom, tuš glave iz naše ponude osim što filtriraju vodu ujedno je i omekšavaju.

7. Ušteda novaca

Tuširanje ne samo da spašava planet, već štedi i vaš teško zarađeni novac. Uštedjet ćete na trošku vode koja se koristi za kupanje, a koja u prosjeku premašuje cijenu tuširanja, a također i na cijeni zagrijavanja vode za kupanje. Budući da se više vode i energije koristi za kupku nego za tuširanje, neka tuširanje postane dio vašeg novog plana za štednju.

PRETHODNO PROČITANO

Aeracija vina - hir ili potreba?

SLJEDEĆE ČITANJE

Zdravstvene koristi kolagena i njegova uloga u liječenju kože

Proizvod je uspješno dodan u košaricu!

Prikaži košaricu