Eva filteri za vodu

Čista voda - bez klora i kamenca!

Neograničeno jamstvo i znatna ušteda novca!

Dostupnost vrhunske podrške i brige za kupce!

Svježa voda bez klora i kamenca za piće i kuhanje

 

 

 

U vidu konzumiranja vode prirodne izvorske kvalitete, malo je proizvoda na tržištu koji mogu dostići reputaciju, kvalitetu i pouzdanost koja prati EVA liniju proizvoda.

Zaboravite na probleme s vodom!

Već 30 godina diljem svijeta, EVA linija proizvoda je prepoznata kao najučinkovitiji filtracijski sustav na posve prirodnoj osnovi, bez potrebe za električnom energijom ili spajanjem na vodovodni sustav. Na sličnom principu je razvijen i EVA tuš uz koji ćete zaboraviti na probleme s vodom prilikom tuširanja.

Kvaliteta i pouzdanost na prvom mjestu

Ulažemo mnogo napora i značajna financijska sredstva u razvoj i istraživanje što kvalitetnije primjene prirodnih procesa filtracije i mineralizacije vode za piće i tuširanje, a sama kvaliteta, zdravstvena ispravnost i pouzdanost procesa filtracije akreditirana je od strane brojnih međunarodnih nezavisnih institucija u Europi, Sjedinjenim Američkim Državama i Južnoj Koreji.

ODABERI SVOJ EVA FILTER

#EvaFilter

NAČIN DOSTAVE

BESPLATNA DOSTAVA DILJEM HRVATSKE UNUTAR 24 DO 48 SATI
Najbrža i pouzdana dostava paketa u Hrvatskoj:
pakete dostavlja MBE Hrvatska
mogućnost “LIVE” praćenja pošiljke
dogovor s dostavljačem oko trenutka isporuke paketa

U nekom slučaju da aparati slučajno ne ispune vaša očekivanja, u roku od 15 dana od kupnje vraćamo vam novac u cijelosti, uz povrat proizvoda u originalnoj ambalaži.

SVIDJELO VAM SE ZA ŠTO SE ZALAŽEMO I ŠTO NUDIMO?

Pratite naš sadržaj i ponudu preko EVA newslettera* te ostvarite brojne pogodnosti pri kupnji!

 

 

*Ukoliko u bilo kojem trenutku ne želite više primati EVA newsletter, pošaljite nam zahtjev za skidanjem s liste, preko e-mail adrese podrska@eva.hr

Proizvod je uspješno dodan u košaricu!

Prikaži košaricu