AKCIJA U TRAVNJU! AROMASENSE TUŠEVI DO -70%

NOVIS kuhalo za vodu KTC1

Uz kuhalo KTC1 započnite svoj dan sa stilom!

Za savršenu šalicu čaja ili kave, baš onako kako vam se sviđa, ne morate tražiti dalje od premium elegantnog NOVIS kuhala za vodu. Za one koji od kuhala za vodu žele više, predstavljamo model KTC 1 s pametnom tehnologijom koja uključuje mogućnost podešavanja temperature, osvijetljeni mjerač temperature i automatsko zaustavljanje pare kako bi osigurali savršenu temperaturu.

Nova definicija klasike i pametne tehnologije

Kapacitet spremnika iznosi 1,7 litara, a kuhalo za vodu ima i eco friendly automatsko isključivanje. Iznimno jaka kuhala za vodu (2200-2400 W odnosno 220-240 V) karakteriziraju i pametna rješenja za kablove što čini kuhalo za vodu jednostavnim za spremanje i održavanje. Čiste dizajnerske linije kuhala bit će ukras svakoj kuhinji i nakon završetka doručka.

Napredno kuhalo u svakom pogledu!

  • Superbrzo zagrijavanje – litra vode zavrije u rekordnom roku. Količina vode za jednu šalicu provrije u samo 30 sekundi!
  • Švicarski inženjering – svaki element uključen u vrhunski dizajn i kućište od nehrđajućeg čelika švicarski je projektiran.
  • Automatsko isključivanje – automatsko isključivanje pare izbjegava nepotrebno trošenje energije.
  • Integrirani filter za kamenac – integriran izravno u kljun, filter kamenca poboljšava kvalitetu vode.
  • Metalno kućište – zagrijana tekućina nikada nije u dodiru s plastikom, tako da nema opasnosti od ispiranja štetnih kemijskih spojeva. Visokokvalitetni materijali jamče dugovječnost kuhala.
  • Nagrađivani dizajn – NOVIS je ponosni dobitnik prestižnih nagrada za dizajn, uključujući KitchenInnovation Award i German Design Award.

Kuhalo za najbolje čajeve i druge tople napitke

Dva su važna razloga zašto je temperatura vode za čaj iznimno važna. Prvi je naravno vezan uz zdravlje, jer više temperature vode zaslužne su za bržu ekstrakciju više hranjivih tvari od hladne vode. Drugi je okus, jer hladnije temperature vode doprinose okusu bez tanina.

Uz NOVIS kuhalo za vodu KTC1 uvijek pripremite savršenu šalicu čaja – bijelog, crnog ili zelenog!

POSTANI DIO NOVIS OBITELJI

Uz kupnju Novis kuhala za vodu zaista postajete dio velike obitelji vrlo zadovoljnih korisnika – preko jedinstvene aplikacije Novis Klub.

Brojni recepti i mnoštvo korisnih savjeta dostupni su preko web aplikacije ili uvijek uz vas preko mobilne iOS i Android aplikacije, a pristup aplikaciji ostvaruje se isključivo preko jedinstvenog kôda koji stiže u pakiranju aparata.

PREUZMI APLIKACIJU

POSTANI DIO NOVIS OBITELJI

Uz kupnju Novis VitaJuicer sokovnika zaista postajete dio velike obitelji vrlo zadovoljnih korisnika – preko jedinstvene aplikacije Novis Klub.

Brojni recepti i mnoštvo korisnih savjeta dostupni su preko web aplikacije ili uvijek uz vas preko mobilne iOS i Android aplikacije, a pristup aplikaciji ostvaruje se isključivo preko jedinstvenog kôda koji stiže u pakiranju aparata.

PREUZMI APLIKACIJU

   

Za sva dodatna pitanja nazovite nas na broj telefona 01/777 36 56 ili na 092 342 86 31, radnim danom od 9 do 17h.

preloader