Kuhalo Novis K1/KTC1

Savršeno pripremljeni topli napitci.

Izuzetna izrada i višegodišnje jamstvo.

Dostupnost vrhunske podrške i brige za kupce!

Nova definicija klasike i pametne tehnologije

 

 

 

Čiste dizajnerske linije kuhala bit će ukras svakoj kuhinji i nakon završetka doručka uz kuhinjske uređaje koji se potpuno prilagođavaju vašim potrebama.

Vrhunski dizajn i praktičnost

NOVIS kuhalo za vodu – privlačnog švicarskog dizajna i vrhunske kvalitete iz NOVIS premium linije za doručak. Što onda jedno takvo kuhalo razlikuje od ostalih?
Pa gotovo sve – kada se radi o uštedi vremena, vrhunskom dizajnu i kvaliteti te izvanrednom iskustvu doručka, NOVIS kuhalo za vodu iza sebe ostavlja konkurenciju.
Voda u spremniku zapremnine 1,7 litara u prosjeku brže se zagrije u odnosu na druga kuhala za vodu i to zahvaljujući najnovijim dostignućima tehnologije – rezultatu rada najvrsnijih švicarskih inženjera.
Siguran i ekonomičan rad NOVIS kuhala za vodu zajamčen je automatskim isključivanjem, a osim ključnih tehničkih komponenti pametna švicarska rješenja primijenjena su i na detalje poput ergonomskog lijevka koji onemogućuje neželjeno kapanje.
Rukovanje i olakšava integrirani filter koji će spriječiti izlijevanje najmanjih čestica kamenca ako koriste nefiltriranu vodu iz vodovoda.

#WeLoveVitamins

ODABERI SVOJE KUHALO

POSTANI DIO NOVIS OBITELJI

Uz kupnju Novis VitaJuicer sokovnika zaista postajete dio velike obitelji vrlo zadovoljnih korisnika – preko jedinstvene aplikacije Novis Klub.

Brojni recepti i mnoštvo korisnih savjeta dostupni su preko web aplikacije ili uvijek uz vas preko mobilne iOS i Android aplikacije, a pristup aplikaciji ostvaruje se isključivo preko jedinstvenog kôda koji stiže u pakiranju aparata.

PREUZMI APLIKACIJU

App Store
Google Play
NOVIS K1 / KTC1

NAČIN DOSTAVE

BESPLATNA DOSTAVA DILJEM HRVATSKE UNUTAR 24 DO 48 SATI
Najbrža i pouzdana dostava paketa u Hrvatskoj:
pakete dostavlja MBE Hrvatska
mogućnost “LIVE” praćenja pošiljke
dogovor s dostavljačem oko trenutka isporuke paketa

U nekom slučaju da aparati slučajno ne ispune vaša očekivanja, u roku od 15 dana od kupnje vraćamo vam novac u cijelosti, uz povrat proizvoda u originalnoj ambalaži.

SVIDJELO VAM SE ZA ŠTO SE ZALAŽEMO I ŠTO NUDIMO?

Pratite naš sadržaj i ponudu preko EVA newslettera* te ostvarite brojne pogodnosti pri kupnji!

 

 

*Ukoliko u bilo kojem trenutku ne želite više primati EVA newsletter, pošaljite nam zahtjev za skidanjem s liste, preko e-mail adrese podrska@eva.hr

Proizvod je uspješno dodan u košaricu!

Prikaži košaricu