SUNČANI DANI I SUPER POPUSTI! KUHALA I TOSTERI-50%

NOVIS ProBlender

Revolucionarna tehnologija i 5 programa za savršene recepte!

S naglaskom na održivost, sigurnost i funkcionalnost, Novis je predan stvaranju isključivo kvalitetnih i pouzdanih aparata – koji predstavljaju ‘jednom u životu’ kupovinu i donose jedinstvene mogućnosti. Od primjene u kućanstvu za sve prilike, pa do profesionalnog korištenja u ugostiteljskim objektima – Novis linija blendera i sokovnika oduševit će vas mogućnostima, jednostavnim korištenjem i još lakšim održavanjem.


NAJVIŠE HRANJIVIH TVARI
NAJVIŠE VITAMINA
NAJVIŠE OKUSA
SAVRŠENA TEKSTURA

Sigurnost na prvom mjestu!

Uravnotežena prehrana osigurava zdrav rast i razvoj djece. Jača imunološki sustav i sprječava moguće zdravstvene probleme.  Zato će vam Novis kuhinjski aparati pomoći da uravnoteženu prehranu učinite ukusnom za sve naraštaje. U pravom smislu riječi. Novis bežični sigurnosni sustav osigurava da je ProBlender izuzetno siguran, a može se pohvaliti i pametnim dizajnom. ProBlender radi samo kada su posuda i poklopac pravilno postavljeni.

Nevjerojatno svestran!

Svatko tko stavlja poseban naglasak na zdravlje i izgled zna da se to ne može postići bez napornih treninga, discipline i zdrave prehrane. Novis ProBlender možda ne može umjesto vas napraviti preporučenih 10 000 koraka dnevno ili otići u teretanu, ali može olakšati pripremu zdravijih obroka!  Uz do 120.000 rezova u minuti, može obraditi i najtvrđe sastojke u finu teksturu, osiguravajući maksimalnu količinu vitamina, hranjivih tvari i okusa!

Jednostavno korištenje!

Uz LCD zaslon, štopericu i mjerač vremena iznimno je jednostavan za korištenje. Koristeći pet unaprijed postavljenih programa i šest različitih brzina s do 30 000 rotacija u minuti, ProBlender prati sve vaše ideje – bez obzira na recept. Od guste i krepke juhe do hladnog, osvježavajućeg sorbeta, smoothieja koji podiže energiju do ukusnog maslaca od orašastih plodova.

POSTANI DIO NOVIS OBITELJI

Uz kupnju Novis ProBlendera zaista postajete dio velike obitelji vrlo zadovoljnih korisnika – preko jedinstvene aplikacije Novis Klub.

Brojni recepti i mnoštvo korisnih savjeta dostupni su preko web aplikacije ili uvijek uz vas preko mobilne iOS i Android aplikacije, a pristup aplikaciji ostvaruje se isključivo preko jedinstvenog kôda koji stiže u pakiranju aparata.

PREUZMI APLIKACIJU

POSTANI DIO NOVIS OBITELJI

Uz kupnju Novis VitaJuicer sokovnika zaista postajete dio velike obitelji vrlo zadovoljnih korisnika – preko jedinstvene aplikacije Novis Klub.

Brojni recepti i mnoštvo korisnih savjeta dostupni su preko web aplikacije ili uvijek uz vas preko mobilne iOS i Android aplikacije, a pristup aplikaciji ostvaruje se isključivo preko jedinstvenog kôda koji stiže u pakiranju aparata.

PREUZMI APLIKACIJU

   

Za sva dodatna pitanja nazovite nas na broj telefona 01/777 36 56 ili na 092 342 86 31, radnim danom od 9 do 17h.

preloader