SUNČANI DANI I SUPER POPUSTI! KUHALA I TOSTERI-50%

NOVIS tosteri

Premium tosteri za maksimalno uživanje u doručku!

Moderni premium NOVIS tosteri vrhunske kvalitete dostupni su u standardnom T2 modelu i većem T4 modelu. Idealan su i prilagodljivi partner u pripremi brzog i jednostavnog doručka, uz maksimalnu udobnost.
Uz mogućnost tostiranja kruha s obje strane te peciva samo s jedne strane,
NOVIS toster nudi promjenjive stupnjeve tostiranja uz pomoć okretanja
brojčanika te ima dodatnu pop-up funkciju za lakše rukovanje kod manjih kriški
kruha.

Švicarska praktičnost i svevremenski dizajn

Jednostavni osvijetljeni gumbi omogućuju praktičnost i naglašavaju privlačan
minimalistički dizajn. Jačina od 900 W odnosno 220-240 V ovaj privlačan kuhinjski aparat izdvaja od svoje konkurencije. U prilog tomu ide i jednostavnost čišćenja, omogućena jednostavnim rukovanjem pladnja za mrvice kruha na dnu proizvoda.

Probudite stručnjaka za tostiranje u sebi

  • 4 funkcije u jednom tosteru – uz mogućnost tostiranja kruha s obje strane i peciva samo s jedne strane, toster Novis nudi četiri funkcije uključujući odmrzavanje i ponovno zagrijavanje.
  • Švicarski inženjering – svaki element uključen u vrhunski dizajn i kućište od nehrđajućeg čelika švicarski je projektiran.
  • Dodatna ručica za podizanje – jednostavnije vađenje manjih krišaka
  • Jednostavno čišćenje – pladanj s mrvicama uklonite u samo jednom pokretu
  • 7 razina tostiranja – središnji brojčanik sa 7 varijabilnih stupnjeva tostiranja omogućuje ujednačene rezultate.
  • Nagrađivani dizajn – NOVIS je ponosni dobitnik prestižnih nagrada za dizajn, uključujući KitchenInnovation Award i German Design Award.

Nema više izgovora za preskakanje doručka!

Avokado na tostu zvuči ukusno i zdravo, zar ne? Pripremite ga u trenu uz NOVIS tostere. Veći model tostera može obraditi četiri kriške kruha ili dva peciva (bagela) istovremeno i posebno je dizajniran za tostiranje francuskog kruha (baguetta) – što je idealno za veći doručak ili poslasticu za doručak vikendom.

POSTANI DIO NOVIS OBITELJI

Uz kupnju Novis VitaJuicer sokovnika zaista postajete dio velike obitelji vrlo zadovoljnih korisnika – preko jedinstvene aplikacije Novis Klub.

Brojni recepti i mnoštvo korisnih savjeta dostupni su preko web aplikacije ili uvijek uz vas preko mobilne iOS i Android aplikacije, a pristup aplikaciji ostvaruje se isključivo preko jedinstvenog kôda koji stiže u pakiranju aparata.

PREUZMI APLIKACIJU

POSTANI DIO NOVIS OBITELJI

Uz kupnju Novis VitaJuicer sokovnika zaista postajete dio velike obitelji vrlo zadovoljnih korisnika – preko jedinstvene aplikacije Novis Klub.

Brojni recepti i mnoštvo korisnih savjeta dostupni su preko web aplikacije ili uvijek uz vas preko mobilne iOS i Android aplikacije, a pristup aplikaciji ostvaruje se isključivo preko jedinstvenog kôda koji stiže u pakiranju aparata.

PREUZMI APLIKACIJU

   

Za sva dodatna pitanja nazovite nas na broj telefona 01/777 36 56 ili na 092 342 86 31, radnim danom od 9 do 17h.

preloader