SAVRŠENO RJEŠENJE ZA ČISTU VODU EVA FILTERI!

NOVIS Vitajuicer

Nova generacija sokovnika - dokazano bolji!

Razvijen i dizajniran u Švicarskoj, Novis VitaJuicer sokovnik predstavlja vrhunac ponude sokovnika kada je u pitanju kvaliteta i pouzdanost.
Nezavisni testovi provedeni u vodećem švicarskom Institutu za vitamine (Swiss Vitamin Institute – SVI) u Lausanneu, Švicarska, dokazali su da Novis VitaJuicer sokovnik proizvodi više soka, manje otpada i ekstrahira znatno više vitamina za razliku od standardnih konkurentnih sokovnika na principu hladnog prešanja.

Konkretno, u brojkama to izgleda ovako:
56% više vitamina u soku
12% više dobivenog soka
38% veća iskoristivost namirnica

VitaJuicer pruža više!

U neovisnim testovima provedenim na vodećem švicarskom institutu za vitamine, dokazano je da Novis VitaJuicer izvlači više soka, proizvodi manje otpada i izdvaja znatno više vitamina od tehnologije sokovnika s malim brojem okretaja.

Patentirana VitaTec tehnologija za više vitamina!

Zahvaljujući patentiranoj VitaTec tehnologiji, gdje preša za citruse radi u kombinaciji s centrifugom, i sok i vlakna završavaju u vašoj čaši. Cijelo voće se cijedi, uključujući i pulpu. Zatim centrifuga reže i otvara zdrava voćna vlakna za baršunasto glatki, hladno prešani sok, koji je prepun vitamina.

Uz veću iskoristivost i manje otpada!

S funkcijom sokovnika možete jednostavno iscijediti sok iz tvrdog voća kao što su jabuke, mrkva, celer, komorač i đumbir. Za optimalno cijeđenje soka samo lagano pritisnite potiskivač kako bi se voće ili povrće polako i potpuno usitnjavalo. Dodajte nastavak za pire u sokovnik i iscijedite sok iz mekog voća kao što su rajčice, jagode, maline ili mango. Za najbolje rezultate, na kraju cijedite sok od tvrdog voća (bez nastavka za pire) ili pustite malo vode da teče u VitaJuicer da se gusti pire izvuče iz sokovnika.

POSTANI DIO NOVIS OBITELJI

Uz kupnju Novis VitaJuicer sokovnika zaista postajete dio velike obitelji vrlo zadovoljnih korisnika – preko jedinstvene aplikacije Novis Klub.

Brojni recepti i mnoštvo korisnih savjeta dostupni su preko web aplikacije ili uvijek uz vas preko mobilne iOS i Android aplikacije, a pristup aplikaciji ostvaruje se isključivo preko jedinstvenog kôda koji stiže u pakiranju aparata.

PREUZMI APLIKACIJU

POSTANI DIO NOVIS OBITELJI

Uz kupnju Novis VitaJuicer sokovnika zaista postajete dio velike obitelji vrlo zadovoljnih korisnika – preko jedinstvene aplikacije Novis Klub.

Brojni recepti i mnoštvo korisnih savjeta dostupni su preko web aplikacije ili uvijek uz vas preko mobilne iOS i Android aplikacije, a pristup aplikaciji ostvaruje se isključivo preko jedinstvenog kôda koji stiže u pakiranju aparata.

PREUZMI APLIKACIJU

   

Za sva dodatna pitanja nazovite nas na broj telefona 01/777 36 56 ili na 092 342 86 31, radnim danom od 9 do 17h.

preloader