Plaćanje i dostava

PLAĆANJE

Kupac naručene proizvode preko AQUILIA INTERNETSKE TRGOVINE može platiti na sljedeće načine:

 • Kreditnim karticama do 24 obroka bez kamata: MasterCard i VISA(ZABA)
 • Kreditnim karticama do 12 obroka bez kamata: Diners(ERSTE) te American Express, Maestro i Visa (PBZ)
 • PayPal servisom
 • E-bankingom
 • Općom uplatom (transakcijsko plaćanje)
 • Pouzećem bez dodatnih troškova za kupca

Kupac također može naručiti željene proizvode preko telefona, Aquilia pozivnog centra 01/777 36 56, uz plaćanje na sljedeće načine:

 • E-bankingom
 • Općom uplatom (transakcijsko plaćanje)
 • Pouzećem bez dodatnih troškova za kupca
 • Preuzimanjem u uredu: MasterCard, Mestro i VISA (ZABA),  Diners (ERSTE) te American Express, Maestro i Visa (PBZ)
 • Preuzimanjem u uredu: gotovinski

Neregistrirani korisnici odabiru način plaćanja nakon upisa podataka za dostavu, a registrirani i prijavljeni u jednom koraku. Specifičnosti svakoga od načina plaćanja pročitajte na ovoj stranici. Po uspješnoj narudžbi poslat ćemo vam potvrdu e-mailom sa svim detaljima.

PLAĆANJE POUZEĆEM

Želite li platiti gotovinom dostavljaču (kurirska služba MBE Hrvatska) – odaberite plaćanje pouzećem. Dobro je imati pripremljen točan iznos kako bi primopredaja bila brža. Robu pakiramo i šaljemo odmah po primitku narudžbe.

VIRMANSKOM UPLATOM

Po završetku narudžbe s odabirom virmanskog/transakcijskog plaćanja, e-mailom ćemo Vam poslati predračun. Račun možete platiti na šalteru banke ili pošte, ili internet bankarstvom.

Robu pakiramo i šaljemo tek po primitku uplate. U slučaju da vašu uplatu ne zaprimimo unutar sljedeća 3 radna dana, smatrat ćemo da ste odustali od narudžbe.

KREDITNOM KARTICOM

Sustav kartične naplate nije integriran na stranicama www.aquilia.hr, već Vas sustav automatski prebacuje na ovlaštene sigurne stranice CORVUS PAY servisa koji vrši autorizaciju kartičnog plaćanja. Nakon odabira plaćanja “Karticom” i kompletiranja narudžbe, otvorit će se polja za upis podataka o kartici. Podaci o kartici i vlasniku ne čuvaju se na našim serverima niti nam nisu vidljivi.

Vašu karticu ne teretimo odmah, nego tek prilikom slanja. Na taj način ostavljamo mogućnost zamjene artikla u slučaju nedostupnosti nekog proizvoda.

Odabrane proizvode možete platiti i na rate. Odaberite broj rata, od 2 do 24, a troškovi će se obračunati sukladno Vašem odabiru, a Vaša će kartica biti terećena sukcesivno svakog mjeseca, sukladno broju odabranih rata – bez kamata.

Kupnja je obavljena nakon uspješne autorizacije kartice. Ako sustav odbije autorizirati kartično plaćanje, odaberite neki od alternativnih načina plaćanja. O uzrocima odbijanja kartica nemamo podatke, a mogu biti tehničke ili poslovne prirode.

PAYPAL SERVISOM

Ako se odlučite za korištenje PayPal internetskog servisa za plaćanje, vaša narudžba bit će preusmjerena na internetsku stranicu PayPal.com. Preduvjet za ovaj način plaćanja je da imate valjan PayPal korisnički račun. Za više informacija o ovoj usluzi posjetite stranicu www.paypal.com. Prednost ovog načina plaćanja je zaštita kupaca koju PayPal nudi svojim korisnicima. 

RAČUN

Račun za narudžbu dostavljamo u pošiljci zajedno s kupljenim proizvodom te jamstvenim listom i brošurom proizvoda.

DOSTAVA

PODRUČJE DOSTAVE

Robu dostavljamo na cijelo područje Republike Hrvatske potpuno besplatno za krajnjeg kupca, a moguća je i narudžba van granice Hrvatske, no trošak dostave u tom slučaju nije besplatan i obračunavat će se prema troškovima koje odredi dostavna služba, odnosno tvrtka MBE Hrvatska – o čemu će kupac biti unaprijed obaviješten, a ovisno o konačnoj zemlji dostave.

VRIJEME ISPORUKE

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 13 sati obrađujemo isti dan kako bi u većini slučajeva naručen proizvod isti dan bio predan dostavnoj službi. Narudžbe nakon 13 sati radnim danom (osim petkom) predajemo sljedećega dana, dok se narudžbe od petka nakon 13 sati predaju ponedjeljkom. Ponedjeljkom obrađujemo i narudžbe pristigle tijekom subote i nedjelje.

Nakon što proizvod predamo dostavnoj službi, na vašu email adresu poslat ćemo vam kontakt podatke od naše dostavne službe MBE Hrvatska (dostava@mbe.hr), gdje upitom možete dobiti sve informacije o trenutnom statusu isporuke paketa. Nažalost, nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu nastale od strane dostavne službe, no u praksi se proizvodi isporučuju diljem Hrvatske unutar 24 sata.

Za svaku pošiljku primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju i nakon toga je dostavna služba oslobođena bilo kakve naknadne odgovornosti.

Ako primatelj ne postoji na navedenoj adresi ili je adresa nepoznata, dostavna služba će pokušati stupiti u kontakt s primateljem kako bi se dogovorili o točnom vremenu i eventualno drugoj adresi dostave. U slučaju nemogućnosti isporuke pošiljka se vraća u skladište www.aquilia.hr.

Obavezujemo se da ćemo Vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

Na otoke koje pokriva MBE Hrvatska, proizvod će bit isporučen prema posebnom rasporedu – o čemu ćete biti obaviješteni, a na sve ostale otoke koje ne pokriva MBE Hrvatska proizvode šaljemo putem HP-a.

Prihvaćamo kartice

Sigurnost plaćanja

Proizvod je uspješno dodan u košaricu!

Prikaži košaricu