Opis
Nježne ružičaste boje s bakrenim odsjajem. Na nosu osvaja voćnim aromama jagode, maline i ružinih latica, uz suptilne herbalne note i dodir mineralnosti. Na nepcu svjež i elegantan, s uravnoteženom kiselinom i dugotrajnim završetkom.
Grožđe se ručno bere i pažljivo sortira. Nakon prešanja cijelih grozdova, mošt se hladi i taloži u inoks bačvama. Fermentacija se odvija pod kontroliranom temperaturom kako bi se sačuvala svježina i voćnost vina.
Dozrijeva 6 mjeseci u inoks bačvama na finom talogu, uz povremeno miješanje, čime se postiže dodatna kompleksnost i punoća. Odležava još 4 mjeseca u boci prije puštanja na tržište.
Gastro preporuka: Svježina i voćnost čine ga idealnim pratiteljem laganih ljetnih jela, rižota s plodovima mora, carpaccia od lososa, sushi-ja te svježih kozjih sireva.