Kategorije: ,

OMEGA H3000R

2.990,00kn

Ovaj kompaktni sokovnik za hladno prešanje ne zauzima mnogo prostora, a zahvaljujući broju okretaja koji se kreće od 90 do 110 u minuti, možete cijediti sok od voća, povrća i lisnatog povrća. Uz pomoć uključenog prilagodljivog lijevka i mlaznice jednostavno izradite maslac od orašastih plodova, istisnite tjesteninu, sameljite kavu, usitnite začine i češnjak, napravite dječju hranu, istisnite mlijeko od orašastih plodova ili soje i sve to u tren oka. Uključuje patentirani vijak po uzoru na kameni mlin, izrađen od higijenskog FDA-odobrenog melamina.

 

Nema na zalihi

Opis

ZDRAVI I SLASTNI SOKOVI
Izdvaja maksimalnu količinu hranjivih sastojaka, vitamina, okusa i soka iz minimalnih količina celera, mrkve, lisnatog povrća i drugog voća, povrća ili pšenične trave. Mogućnosti za sok su bezbrojne!

OSNAŽITE IMUNITET
Hladno prešani sok jedan je od najučinkovitijih načina za pristup hranjivim enzimima i antioksidantima koji jačaju imunitet i poboljšavaju cjelokupno zdravlje.

DIZAJN
Kompaktan i elegantan dizajn ovog sokovnika ne samo da će uštedjeti prostor na pultu, već će i sjajno izgledati u kuhinji! Ovaj sokovnik proizvodi manje buke prilikom cijeđenja u usporedbi s ostalim sokovnicima i blenderima. Nema više buđenja obitelji rano ujutro!

VIŠA PREHRAMBENA VRIJEDNOST
Sokovnici poput ovog koriste nježnu kombinaciju velike snage i male brzine od 90-110 o / min, tako čuvajući hranjive tvari te daje ukupnu veću hranjivu vrijednost.

JEDNOSTAVNO KORIŠTENJE I ČIŠĆENJE 
Uživajte u kontinuiranom cijeđenju bez gnjavaže, samo brzo isperite ili stavite u perilicu posuđa.

Proizvod je uspješno dodan u košaricu!

Prikaži košaricu