Yonanas Aparat za sladoled

Zdravi deserti u samo nekoliko trenutaka!

Ušteda uz maksimalnu iskorištenost sastojaka!

Dostupnost vrhunske podrške i brige za kupce!

Bilo koje zamrznuto voće pretvorite u ledeni desert!

 

 

 

Banane, ananas, jagode – sami odaberite svoj okus i u trenu uživajte u zdravom desertu. Yonanas već godinama oduševljava sve, bez obzira na dob, jednostavnim korištenjem i raznim kombinacijama voća!

Yonanas u svakoj kuhinji!

Za razliku od ostalih aparata za sladoled na tržištu, koji zahtijevaju pripremanje posebnih sastojaka, dodavanje mlijeka, šećera i ostalih aditiva u smjesu te proces koji traje barem sat vremena i potom zahtijeva hlađenje – za Yonanas vam isključivo treba samo zamrznuto voće, a sami proces dobivanja sladoleda iz zamrznutog voća traje manje od 1 minute i sladoled možete odmah konzumirati. Yonanas je toliko jednostavan za korištenje da će ga i najmlađi moći samostalno koristiti, kao i čišćenje nakon korištenja. Aparat se jednostavno rastavlja u tri osnovna dijela koja se potom isperu pod mlazom vode ili stave u perilicu suđa i vaš Yonanas je spreman za sljedeće korištenje.

ODABERI SVOJ YONANAS

#YonanasAparatZaSladoled

NAČIN DOSTAVE

BESPLATNA DOSTAVA DILJEM HRVATSKE UNUTAR 24 DO 48 SATI
Najbrža i pouzdana dostava paketa u Hrvatskoj:
pakete dostavlja MBE Hrvatska
mogućnost “LIVE” praćenja pošiljke
dogovor s dostavljačem oko trenutka isporuke paketa

U nekom slučaju da aparati slučajno ne ispune vaša očekivanja, u roku od 15 dana od kupnje vraćamo vam novac u cijelosti, uz povrat proizvoda u originalnoj ambalaži.

SVIDJELO VAM SE ZA ŠTO SE ZALAŽEMO I ŠTO NUDIMO?

Pratite naš sadržaj i ponudu preko EVA newslettera* te ostvarite brojne pogodnosti pri kupnji!

 

 

*Ukoliko u bilo kojem trenutku ne želite više primati EVA newsletter, pošaljite nam zahtjev za skidanjem s liste, preko e-mail adrese podrska@eva.hr

Proizvod je uspješno dodan u košaricu!

Prikaži košaricu