Sortiraj:
Showing 1–12 of 14 results
Prikaži:
Image

EVA Ultimate BEP mineralni uložak

675,00kn

Mineralni uložak s magnetom od crvene gline, BEP modeli EVA filtera za vodu

Mineralni uložak nalazi se u dnu donjeg spremnika te omogućuje mineraliziranje prirodno filtrirane vode koja je upravo prošla kroz filtracijsku jezgru i održava ju svježom, odnosno prirodnom izvorskom kvalitetom bogatom mineralima.

Proizvođač preporučuje zamjenu EVA Ultimate mineralnog uloška s magnetom od crvene gline svakih 36 mjeseci, odnosno 3 godine.

 

Image

EVA Ultimate filtracijska jezgra

430,00kn

Kompaktni slojevi tla za prirodno filtriranje vode

EVA Ultimate filtracijska jezgra je srce svakog EVA filtera za vodu, čime omogućuje upravo prirodnu filtraciju vode kroz mikropore sadržanog kompaktnog tla. Ovakva jezgra je temeljna specifičnost po kojoj se EVA filteri za vodu razlikuju od svih ostalih i sličnih filtera na tržištu, a voda se filtrira gravitacijski i prirodno kap po kap u donji spremnik EVA filtera, pri tome zadržavajući svježinu i kvalitetu izvorske vode.

Uživajte u najboljoj kvaliteti vode za piće, jednom i zauvijek.

 

Image

EVA Ultimate uložak za tuš

390,00kn

Posve novi sastav tuša unutar postojećeg tijela

EVA Water Clinic revolucionarizirala je način na koji se mijenja uložak u jednom filtrirajućem tušu. Osim samo jednog njegovog dijela koji je vidno istrošen (granule od čistog kalcije koje se tope u vodi), u EVA Ultimate ulošku dobivate sve komponente EVA tuša, a time praktički posve novi tuš unutar postojećeg tijela tuša.

Kupnja EVA Ultimate uloška preporučuje se nakon što su gotovo otopljene ili u potpunosti otopljene kalcijeve granule unutar drške tuša, što u ovisnosti o učestalosti korištenja i kvaliteti vode može potrajati od 12, pa čak i više mjeseci.

 

Image

EVA Mineralno kamenje

360,00kn

Segment EVA filtera koji izravno ne filtrira vodu, već profiltriranu vodu kroz <strong>keramički filter i filtracijsku jezgru </strong>dodatno obogaćuje prirodnim mineralima (magnezij, željezo, cink, kalcij) i održava visoku razinu pH vrijednosti vode.

Za filter od 7 litara je predviđeno pakiranje 0,8 kg, a za filter od 12 litara pakiranje 1,5 kg.

Preporučujemo zamjenu EVA mineralnog kamenja svakih 36 mjeseci, odnosno 3 godine.

 

Image

EVA keramički filter

360,00kn

Keramički kupola s rupicama promjera 0,2 µm

Keramički filter djeluje kao pred-filter u EVA Fontaine filteru, odnosno predstavlja prvu fazu filtracije gdje fizički odvaja sav talog i krupnije čestice kamenca iz vodovodne vode, što jasno možete vidjeti u gornjem spremniku EVA Fontaine filtera.

Prema uputama proizvođača, EVA keramički filter potrebno je zamijeniti nakon 24 mjeseca, odnosno svake 2 godine.

 

Image

EVA Ultimate PLC mineralni uložak

360,00kn

Mineraliziranje vode

Mineralni uložak nalazi se u dnu donjeg spremnika te omogućuje mineraliziranje prirodno filtrirane vode koja je upravo prošla kroz filtracijsku jezgru i održava ju svježom, odnosno prirodnom izvorskom kvalitetom bogatom mineralima.

EVA Ultimate® mineralni uložak sadrži: koraljni kamen i stijene vulkanskog porijekla.

Proizvođač preporučuje zamjenu EVA Ultimate mineralnog uloška svakih 36 mjeseci, odnosno 3 godine.

 

Image

Vitamin C aromatski uložak za tuš

290,00kn

Postignite balans tijela i uma uz snažan antioksidativni učinak 

Korištenje Aroma Sense ULOŠKA za tuš glavu s aromom LAVANDE, ČEMPRESA i LIMUNA revitalizirat će tijelo i spriječiti nastanak zdravstvenih tegoba uzrokovanih stresom. Snažno djelovanje vitamina C održati će zdravlje vaše kose i kože sprječavajući njihovo preuranjeno starenje. 

Uložak s vitaminom C i aromom lavande aktivan je i važan čimbenik u detoksikaciji kože te je ostavlja hidratiziranom i nahranjenom. Uz to, omogućuje osvježavajuću i ugodu aromaterapiju za vrijeme tuširanja. 

Zamjena Aroma Sense ULOŠKA s aromom: nakon 60-90 dana upotrebe*.

* rok zamjene Vitamin C aromatskog uloška za tuš može varirati ovisno o učestalosti korištenja i kvaliteti vode

 

Image

Waters Premium Therapy aromatski uložak

159,00kn

Aromaterapeutskim djelovanjem, koje je prilikom tuširanja omogućeno apsorpcijom na više načina, suzbijaju se simptomi bolesti, uklanjanja stres i općenito povećava sposobnost iscjeljenja organizma.

Moć djelovanja eteričnih ulja posebno će cijeniti oni koji žele posvetiti više pozornosti vlastitom zdravlju, ali i oni kojima je zdravlje na neki način već ugroženo ili osjećaju nedostatak volje i energije.

Zamjenjivi aromatski uložak ujedno je glavni filtracijski element unutar Waters Premium Therapy aromatske tuš glave – aroma lavanda.

Zamjena uloška preporučuje se unutar perioda do 6 mjeseci, a moguća je i prijevremena zamjena obzirom na kvalitetu vode i učestalost korištenja.

 

Image

EVA originalna slavina

150,00kn

Funkcionalna i kvalitetna

Originalna EVA slavina stiže s gumenim brtvama, ali bez matice – stoga obratite pažnju i pričuvajte maticu koju ste dobili s pakiranjem EVA Fontaine filtera.

Zamjena EVA originalne slavine predviđena je isključivo uslijed mehaničkih oštećenja te nema posebnih preporuka uz zamjenu iste, a vrlo su trajne i funkcioniraju – ukoliko neoštećene – više od 3 godine.

 

Image

Filter tuš uložak PR 9000

99,00kn

Osvježite se čistom vodom izvorske kvalitete

Jeste li znali da voda kojom se tuširate sadrži određene količine hrđe koja može narušiti zdravlje vaše kože? 

Filter tuš uložak PR 9000 izrazito je učinkovit u pročišćavanju vode, jer: 

  • Uklanja hrđu, kamenac i nečistoće u vodi
  • Omogućuje uštedu vode 15 – 40%
  • Potiče stvaranje negativnih iona
  • Omogućuje svilenkast osjećaj tuširanja
  • Olakšava stvaranje većeg pritiska vode

 

Image

Waters mikrofilter paket

55,00kn

Waters Premium Therapy aromatska tuš glava sadrži vrlo fini mikrofilter od prirodnih vlakana koji omekšava vodu te uklanja tragove hrđe i krutih čestica iz vode.

U ovakvom paketu dobivate čak 5 primjeraka mikrofiltera, čime ste osigurali adekvatnu zamjenu kroz period od minimalno 12 mjeseci – a u prosjeku i duže, do čak 18 mjeseci.

 

Image

Mikrofilter SuperJet

55,00kn

Učinkovito rješenje za kristalno čistu vodu 

Orginalan Mikrofilter SuperJet pročišćava vodu od prljavštine koja se nakuplja u vodovodnim cijevima. Uklanja zaostalu hrđu, kamenac, teške metale i ostale nečistoće.

Kompatibilan je s SuperJet tuš glavom za podizanje pritiska.

Pakiranje Mikrofiltera SuperJet sadrži tri komada mikrofiltera što znači da je količina dostatna za vremenski period do godine i pol dana – bez dodatnih troškova. 

Zamjena Mikrofiltera SuperJet: Ovisi o stupnju kontaminiranosti i tvrdoći vode u kućanstvu. Mikrofilter se mijenja otprilike svakih 4-6 mjeseci u slučaju redovitog održavanja odnosno čišćenja mikrofiltera svaka dva mjeseca*

* Svaki grad ima različitu kvalitetu vode pa je Mikrofilter SuperJet važno često provjeravati

 

Proizvod je uspješno dodan u košaricu!

Prikaži košaricu