AKCIJA U TRAVNJU! AROMASENSE TUŠEVI DO -70%

EVA Ultimate tuš glava

Tuširanje koje čuva i njeguje kožu

Zaboravite na iritacije i suhu kožu nakon tuširanja…
Voda koja prođe kroz zeolit i zrnca Hinoki čempresa ima svježinu prirodne izvorske vode te je obogaćena hranjivim tvarima, dermatološki ispitana i potvrđena na kvalitetu u čuvanju osjetljive kože.
Mlaz vode je znatno omekšan i omogućuje neopisivo ugodnije iskustvo tuširanja, a time je vrlo pogodan za kupanje novorođenčadi, djece i ljudi koji su skloniji problemima sa suhom i osjetljivom kožom ili se bore s atopijskim dermatitisom, psorijazom i ostalim kožnim oboljenjima.
Štiti kožu od rezidualnog klora, bakterija i kamenca zaostalog u vodovodnoj vodi.

Voda je neusporedivo nježnija prema koži i najvažnije – antibakterijski tretirana i potvrđena na kvalitetu, a smanjena je i potrošnja vode za 30%. EVA Ultimate tuš potvrđeno njeguje osjetljivu, ispucalu, isušenu i bolesnu kožu, a s nježnim mlazom preporučuje se za novorođenčad, djecu i starije osobe.
Estetski privlačna i prozirna EVA Ultimate tuš glava ujedno je univerzalna i s lakoćom se priključuje na već postojeće crijevo Vašeg tuša, a time i lako nosi s Vama gdje god putujete.

Ultimate filtracijski uložak sadrži novi set kalcijevih granulica, zeolit, zrnca Hinoki čempresa i mikrofilter s prirodnim vlaknima – čime ustvari dobivate novi tuš unutar postojećeg tijela EVA Ultimate tuša.
Zamjena Ultimate filtracijskog uloška potrebna je jednom godišnje, odnosno kada se istroši sloj kalcijevih granulica ili kada osjetno padne tlak vode kroz tuš. U prosjeku kroz 12 mjeseci ili čak i više, ovisno o korištenju i kvaliteti vode.
Upute za jednostavno održavanje i sastavljanje zamjenskih vitalnih dijelova možete pronaći u brošuri proizvoda.

Za sva dodatna pitanja nazovite nas na broj telefona 01/777 36 56 ili na 092 342 86 31, radnim danom od 9 do 17h.

preloader