SUNČANI DANI I SUPER POPUSTI! KUHALA I TOSTERI-50%

Zadovoljstvo kupaca

Zadovoljstvo kupaca

Svi naši brendovi su prepoznati po visokoj kvaliteti, a time nam je iznimno stalo do zadovoljstva naših kupaca, te vam stojimo na raspolaganju za sva pitanja glede naših proizvoda, kao i primiti vaše sugestije ili kritike.

 

Prodajno osoblje naših partnera jamči vam da ćete dobiti vrhunsku uslugu i ostvariti maksimalnu vrijednost za svoj novac. U slučaju da niste zadovoljni dobivenim proizvodom, ili kvalitetom usluge, molimo vas da nam isto javite te da zajedno otkrijemo razloge zašto je tako. Mi nismo zadovoljni ukoliko je naš kupac nesretan.

Slobodno nas kontaktirajte

Obratite nam se s povjerenjem, a mi ćemo se potruditi pružiti vam sve dostupne informacije na jednom mjestu. Ili, možda nas samo želite upoznati? Rado ćemo se odazvati pozivu na kavu pripremljenu iz prirodno filtrirane vode EVA filtera ili zdravi i ukusni sok iz naših blendera.

Gdje se sve koriste naši proizvodi?

  • privatni domovi
  • uredi
  • javne ustanove (čekaonice, škole, vrtići, zdravstvene ustanove…)
  • fitness centri
  • ugostiteljski objekte (restorani, kafići…)
  • hoteli

Recite nam svoje dojmove, kritike, sugestije…

Bilo da ste već postojeći korisnici nekih od naših proizvoda ili se interesirate u iste, prenesite nam svoje dojmove, kritike i sugestije. To će uvelike pomoći brojnim novim kupcima kod odluke o kupnji, a nama također da pružimo još bolju uslugu.

 

Vaše komentare svakako preporučujemo predati preko službene Google My Business stranice, koja predstavlja najveći stupanj povjerenja i sve prijašnje recenzije su potpuno transparentne. Trenutno brojimo preko 150 recenzija naših zadovoljnih kupaca, a recenzije možete vidjeti, kao i predati preko poveznice za ostavljanje recenzije.

Zadovoljni korisnici

preloader