SUNČANI DANI I SUPER POPUSTI! KUHALA I TOSTERI-50%

S vama od 2014. godine

Krenuli smo skromno, kao i mnogi prije nas, fokusirajući se na jedan brend i vrhunsku kvalitetu usluge. Kroz preko 30 godina postojanja i distribucije u zemljama diljem svijeta, EVA filteri za vodu prepoznati su po kvaliteti i jedinstvenom principu prirodne filtracije vode, pa su logično bili naš fokus sljedećih nekoliko godina.

 

S prodajom preko našeg webshopa, uz brzu dostavu i dugo jamstvo proizvoda, kao i preko naših veleprodajnih partnera, ubrzo smo stekli povjerenje kupaca, a obilazeći brojne sajmove zdravog življenja diljem Hrvatske i regije – stekli mnoštvo novih znanja i uvidjeli potrebu za proširenjem naše ponude i uvođenjem novih kvalitetnih proizvoda.

 

Stoga je uz zdravu i kvalitetnu vodu, red stigao na vrhunske proizvode iz linije NOVIS blendera i sokovnika, a postali smo ekskluzivni zastupnik ovog švicarskog brenda za Hrvatsku. Ubrzano naprijed, danas uz prethodno navedene proizvode u našoj ponudi možete pronaći i ostale provjerene i visokokvalitetne brendove koji vam pomažu u stvaranju zdravih navika – svaki dan.

Upoznajte nas

Naš tim vam uvijek stoji na raspolaganju za sva pitanja te podršku tijekom kupnje i korištenja proizvoda, a želja nam je biti vam savjetnik u stvaranju vaših zdravih navika. Za sva pitanja kontaktirajte nas preko navedenih kontakt informacija ili linka kontakt.

Iva Borić

Marketing & sales manager

Davor Terzić

CEO/Direktor

Saša Cvetojević

Suvlasnik

Darijan Kosić

Suvlasnik

preloader