SUNČANI DANI I SUPER POPUSTI! KUHALA I TOSTERI-50%

INOVATIVNA ŠVICARSKA TEHNOLOGIJA I NAGRAĐIVANI DIZAJN

Novis jamči posvećenost dizajniranju, razvoju i proizvodnji najsuvremenijih kuhinjskih aparata za zdravu hranu punu okusa!

Priprema zdravih obroka nikad nije bila jednostavnija!

 

Premium kućanski uređaji, u kojima se savršeno nadopunjuju suvremeni dizajn i švicarska tehnologija odgovaraju širokom spektru zaljubljenika u zdravi život.

  • Predanost dizajniranju, razvoju i proizvodnji svjetski priznatih kućanskih uređaja za zdravu hranu, punu okusa i očuvanih nutrijenata.
  • Razvoj tehnologije uz pomoć vodećih dizajnera i inženjera, za nove generacije kućanskih uređaja. Precizna mehanika, najbolji materijali i pametan dizajn postavljaju nove standarde.
  • Održivost igra ključnu ulogu u proizvodnji i dizajniranju Novis kućanskih uređaja. Zato se Novis može pohvaliti izdrživim, energetski učinkovitim uređajima od recikliranih materijala.
  • Inovacija – revolucija kućanskih uređaja koji mogu olakšati održavanje zdravih navika. Naglasak je na jednostavnosti korištenja uz najbolje moguće rezultate. Zato su Novis uređaji pametni, sigurni i izuzetno učinkoviti.

Maksimalna iskorištenost sastojaka i svestranost uređaja!

Novis ProBledner najsigurniji je i najsvestraniji blender na tržištu koji se preporučuje za kućanstva i u ugostiteljstvu. Svojim inovativnim i naprednim značajkama zadovoljava svakodnevne potrebe svih koji cijene dizajn, iznimnu snagu i pouzdanost, očekuju kvalitetu i žele živjeti zdravo bez kompromisa. ProBlender pruža bolju apsorpciju vitamina, jači okus i savršenu teksturu zahvaljujući tehnologiji NutriMax sa do 120.000 rezova u minuti.

Uz pomoć samo jednog uređaja napravite smoothije, sladoled, tople ili hladne juhe, dipove, maslac od orašastih plodova, šećer u prahu, hranu za bebe, maske za lice i još mnogo toga!

Jedinstveni sokovnik - 4 funkcije u jednom uređaju!

Novis VitaJuicer jedini je sokovnik s četiri funkcije soka koje se aktiviraju jednim jednostavnim gumbom i uključujući Novisovu pionirsku VitaTec tehnologiju. Riječ je o potpuno novoj generaciji sokovnika, koja nevjerojatno učinkovito osigurava do 56% više vitamina u čaši.

Koristeći prirodni pritisak vaše ruke u kombinaciji s CitroMaxom, možete izvući maksimum iz svog citrusnog voća istiskivanjem cijelog voća, uključujući pulpu. Centrifuga reže zdrava voćna vlakna za baršunasto glatki, hladno prešani sok, koji je prepun vitamina. Zahvaljujući patentiranoj VitaTec tehnologiji, i sok i vlakna završavaju u vašoj čaši, jamčeći maksimalnu prehranu kao i super glatku teksturu.

NOVIS kuhalo za vodu - za savršene napitke!

Vrhunski dizajn i praktičnost

Po čemu se ovo kuhalo razlikuje od ostalih?
Po gotovo svemu – kada se radi o uštedi vremena, vrhunskom dizajnu i kvaliteti te izvanrednom iskustvu doručka, NOVIS kuhalo za vodu iza sebe ostavlja konkurenciju. Voda u spremniku zapremnine 1,7 litara u prosjeku brže se zagrije u odnosu na druga kuhala za vodu i to zahvaljujući najnovijim dostignućima tehnologije – rezultatu rada najvrsnijih švicarskih inženjera.
Siguran i ekonomičan rad NOVIS kuhala za vodu zajamčen je automatskim isključivanjem, a osim ključnih tehničkih komponenti pametna rukovanje olakšava integrirani filter koji će spriječiti izlijevanje najmanjih čestica kamenca, ako koriste nefiltriranu vodu iz vodovoda.

NOVIS toster - poseban dizajn za svaki dan!

Jačina tostiranja omiljenog jutarnjeg zalogaja može se prilagoditi na jednu od sedam ponuđenih razina koje s reguliraju uz pomoć brojčanika.
Prilagodbu svim vrstama kruha NOVIS je usavršio i uvođenjem funkcije automatskog izbacivanja te dodatnog mehanizma za visoko podizanje – za sigurno vađenje manjih komada kruha.
Uz jednostavnu upotrebu NOVIS klasični toster još je lakše održavati zahvaljujući odvojivoj ladici za mrvice.

ŠVICARSKA TEHNOLOGIJA

Kuhinjski uređaji Novis namijenjeni su svim generacijama, izrađeni od najboljih materijala i pametan dizajn.

ODRŽIVI DIZAJN

Održivost igra ključnu ulogu u dizajnu i zato su NOVIS uređaji izdrživi, energetski učinkoviti i napravljeni od recikliranih materijala.

INOVACIJA

Novis uređaji su ovdje da svima olakšaju život. Osim inovativne tehnologije odlikuje ih intuitivnost, sigurnost pri upotrebi i učinkovitost pri obradi sastojaka.

DVOGODIŠNJE JAMSTVO

Svi uređaji su pod dvogodišnjim jamstvom, a ProBlender i VitaJuicer i pod deset godina jamstva za motor.

Dobrodošli u NOVIS KLUB! 

Ostvarite razne pogodnosti registracijom u NOVIS aplikaciju.

 

Preuzmite besplatnu aplikaciju i registrirajte se u NOVIS KLUB, čime dobivate pristup brojnim receptima, savjetima i zanimljivostima. Otkrijte našu široku paletu ukusnih recepata razvrstanih tako da odgovaraju vašem jedinstvenom načinu života i ciljevima zdrave prehrane. Registrirajte svoj Novis uređaj ovdje da biste dobili pristup ovim ukusnim receptima ili preuzmite našu Novis aplikaciju.

 

POSTANI DIO NOVIS OBITELJI

Uz kupnju Novis VitaJuicer sokovnika zaista postajete dio velike obitelji vrlo zadovoljnih korisnika – preko jedinstvene aplikacije Novis Klub.

Brojni recepti i mnoštvo korisnih savjeta dostupni su preko web aplikacije ili uvijek uz vas preko mobilne iOS i Android aplikacije, a pristup aplikaciji ostvaruje se isključivo preko jedinstvenog kôda koji stiže u pakiranju aparata.

PREUZMI APLIKACIJU

   

Postanite stručnjak za zdravu prehranu uz NOVIS uređaje!

preloader