Sortiraj:
Showing all 2 results
Prikaži:
Ušteda 15%
Image

NOVIS ProBlender za vodu 880L

5.390,00kn 4.581,50kn

Načini rada i rezultati blendanja

ProBlender može miješati, blendati i mljeti. Koristi pet različitih brzina, turbo funkciju za maksimalnu snagu, pet unaprijed programiranih sekvenci rada i PULSE funkciju. Ne samo da izgleda dobro, nego zadovoljava sve vaše potrebe – bez obzira na recept.

Od guste i podatne juhe, svježeg i osvježavajućeg sorbeta, smoothija za podizanje energije do ukusnog rustikalnog umaka – ProBlender može apsolutno sve, uz vaš minimalan angažman.

Uz Novis ProBlender možete biti potpuno sigurni da ćete dobiti ono što želite!

 

Novis SmartAdapt tehnologija

Novi ProBlender 880L standardno dolazi s univerzalnom posudom volumena 1,9L, a zahvaljujući SmartAdapt tehnologiji vaš ProBlender u trenu se može pretvoriti u potpuno drugačiji aparat s jedinstvenim značajkama.

Kada se svaka sekunda računa u vašem danu, Novis On-the-Go prijenosna posuda praktičan je dodatak vašem Novis ProBlenderu. Izdržljiv i lagan spremnik volumena 0,6L pogodan je za pripremu smoothieja i shakeova, a SmartAdapt tehnologija automatski će prilagoditi postavke i rad blendera novoj posudi.

Novis On-The-Go je ponosni dobitnik nagrade za inovacije u kuhinji 2018. i njemačke nagrade za dizajn 2019. Prepoznatljiv po svojoj funkcionalnosti, prednostima i dizajnu, Novis On-The-Go odgovara trenutnom trendu kojeg karakterizira potreba za brzom i jednostavnom pripremom zdrave prehrane.

 

Švicarski dizajn i održiva tehnologija

Kada je riječ o kvaliteti, možete vjerovati Novisu u svakom pogledu. Snagom od 2.2 KS (1.640 W) je među najsnažnijim blenderima na tržištu, čime nećete imati problema prilikom blendanja i najtvrđih namirnica.

Osim što je znatno tiši u radu od konkuretnih blendera na tržištu (50% tiši pri maksimalnoj snazi), baza ProBlendera kao i svi ključni dijelovi izrađeni su od nehrđajućeg metala – čime je iznimno dugotrajan i pouzdan aparat, što jamči i 10 godina jamstva.

Također, pojednostavili smo pakiranje tako da blender ostane siguran pri transportu, a nema nepotrebnu otpadnu ambalažu nakon raspakiravanja.

Kada je samo najbolje dovoljno dobro, Novis ProBlender je više od kuhinjskog uređaja – on je vaš kuhinjski partner u pravom smislu riječi.

 

SADRŽAJ PAKIRANJA

 • blender Novis ProBlender 880L
 • univerzalna posuda 1,9L s Novis SmartAdapt tehnologijom
 • mjerna posuda
 • jedinstveni štap za obradu
 • uputstva za korištenje
 • jamstveni list

 

Ušteda 15%
Image

NOVIS sokovnik VitaJuicer S1

2.830,50kn3.145,00kn

Nova generacija sokovnika koja kombinira najbolje značajke hladnog prešanja i centrifugalnih sokovnika i time predstavlja jedinstvenu kategoriju sokovnika na tržištu.

Rezultat je do sada neviđena brzina dobivanja vrlo kvalitetnog soka bogatog vitaminima, uz maksimalno iskorištavanje namirnica te vrlo jednostavno i brzo čišćenje.

Zahvaljujući metalnom i kompaktnom kućištu koje je dostupno u ukupno 12 boja, Novis VitaJuicer sokovnik savršeno će se uklopiti u svaki ambijent, a u isto tako jednostavno i brzo očistiti od mogućih mrlja koje mogu nastati tijekom korištenja.

Također, kvalitetna i čvrsta metalna izrada čine ga vrlo otpornim na moguća oštećenja, čime će izdržati veliki test vremena – bilo da ga koristite u kućnom okruženju ili profesionalno u ugostiteljstvu.

 

Znanstveno dokazano i jednostavno za korištenje

Sa samo jednim prekidačem za rad, Novis VitaJuicer S1 sokovnik je iznimno jednostavan za korištenje. Funkcija AutoSpeed automatski podešava brzinu preše ili centrifuge s obzirom na vrstu voća ili povrća.

Nakon uporabe, svaki dio sokovnika koji dolazi u dodir s voćem može se jednostavno i brzo rastaviti te staviti u perilicu posuđa ili isprati pod mlazom vode.

Sa svojom jedinstvenom funkcijom 4-u-1, nagrađivanim dizajnom i potvrdom „Seal of Approval’“ iz švicarskog Instituta za vitamine (SVI), Novis VitaJuicer S1 sokovnik jedini je sokovnik koji će vam trebati i važan je kuhinjski partner za vaš zdravi način života.

 

SADRŽAJ PAKIRANJA

 • sokovnik Novis VitaJuicer S1
 • preša za agrume
 • VitaTec nastavak
 • nastavak za centrifugu
 • nastavak za smoothie
 • uputstva za korištenje
 • jamstveni list

 

Proizvod je uspješno dodan u košaricu!

Prikaži košaricu