SUNČANI DANI I SUPER POPUSTI! KUHALA I TOSTERI-50%

Otkrijte potencijal Omega uređaja

Omega je vodeći svjetski brand sokovnika s distribucijom u preko 120 zemalja.

Inovacije i zdravlje u savršenom spoju!

 

Dijelovi OMEGA uređaja precizno su projektirani i izrađeni od kvalitetnih materijala. Vrhunski inženjeri usredotočeni su na svaki detalj kada su u pitanju blenderi i sokovnici. Mi to nazivamo sokologijom i blendologijom … znanost o cijeđenju i miješanju. Godinama smo usavršavali naš zanat i uz ljubav prema novim tehnologijama njegovali predanost zdravom načinu života.

 

Zašto pristati na manje od onog što zaslužujete? Pripremite svježe i zdrave obroke uz uštede. Njegujte tijelo pravim sastojcima i zaboravite na bacanje hrane.

Maksimalna iskorištenost sastojaka i svestranost uređaja!

Brže, više, tiše jače!

 

Omega blender je opremljen savršenom kombinacijom karakteristika, jamstva, kvalitetne izrade i izdržljivosti. Certificiran ETL – ovaj se uređaj može koristiti u restoranima i juice barovima. Blendajte i miksajte neograničen izbor sastojaka i kombinacija u svilenkastu, kremastu teksturu ovim svestranim blenderom.
Daiquiri od jagode, voćni deserti, kreme i juhe – sve je savršeno pripremljeno za tren!

OMEGA blender svoje mjesto može pronaći kako u kuhinji tako i u restoranu – oštrice od nehrđajućeg čelika i čak 11 brzina u ovom blenderu bez problema čak i najzahtjevnije sastojke pretvaraju u napitke ili juhe!

OMEGA sokovnici - velika snaga za savršenu porciju vitamina!

Ukusan, domaći sok od lisnatog povrća ili mlijeko od soje su uz pomoć ovog sokovnika gotovi za tren.

Omega sokovnike odlikuje maksimalna iskorištenost sastojaka, jednostavna upotreba i održavanje.

Fokus je prvenstveno na potrebama korisnika, kako bi u svakom trenu mogli iskoristiti maksimum iz namirnica. Isto tako, podesivim programima štedite i novce, ali i prostor jer uz pomoć samo jednog uređaja možete brzo i jednostavno iscijediti sok, ali i mlijeko od orašastih plodova. Ukusni maslaci i domaće šalše će postati dio svakodnevnog menija.

OMEGA sokovnik MMV702

Unošenjem svježeg voća i povrća na svakodnevnoj razini ojačat ćete organizam. Jedinstvene značajke tehnologije hladnog prešanja omogućuju tijelu da jednostavnije dođe do enzima i tako ojača za borbu protiv bolesti i upalnih procesa.

Visoka učinkovitost ovog sokovnika omogućuje cijeđenje savršenog soka od voća i povrća. Osim svježih sokova, okušajte se u pripremi mlijeka od orašastih plodova i pirea od mekog voća.

OMEGA sokovnik CUBE

Osim sokova od voća, lisnatog povrća i povrća, ovaj višenamjenski sokovnik omogućuje izradu raznih tjestenina, maslaca od orašastih plodova, mlijeka od orašastih plodova, dječje hrane i voćnih sorbeta. Omega CUBE je cjelovito rješenje koje ste tražili! Snažni mehanizam cijedi više soka iz svih sastojaka, s manje pjene i boljim okusom. Simpatičan dizajn kocke je kompaktan, spreman za korištenje i lako skladištenje. Rukovanje je jednostavno, kao i čišćenje, a kada završite s čišćenjem, možete ga brzo isprati ili staviti na gornju policu perilice posuđa

OMEGA sokovnik MM900

Predstavljamo sokovnik za savršeni sok od celera po preporuci Antony Williama.

Vaš sokovnik dolazi s posebnim podesivim završnim sitom, namijenjenim samo za celer. Zeleno sito istiskuje svaku kap soka iz celera tako da u svakoj čaši dobijete maksimum soka. Uz drugi nastavak za sve ostale sastojke, pustite mašti na volju za cijeđenje voća i povrća!

OMEGA profesionalni sokovnik MMC502

Dizajniran s iznimno velikim otvorom, ovaj profesionalni centrifugalni sokovnik nudi snagu, veliki kapacitet i izuzetne performanse. Idealan je izbor za restorane, juice barove, klubove zdravlja i bilo koji poslovni prostor ili dom gdje je sok vrlo tražen. Budući da može primiti veće porcije voća ili povrća, možete uživati u prednostima – manje vremena za rezanje i sjeckanje i više vremena za cijeđenje soka! Također, s velikom posudom za pulpu možete nastaviti s cijeđenjem soka bez brige o otpadu. Visoka učinkovitost i snažan motor od 540 W osiguravaju neprekidno cijeđenje soka do jednog sata.  Postolje i posuda su kromirani.

TRADICIJA

Već 35 godina razvoja i napretka utkano je u OMEGA uređaje, tako da možete biti sigurni u kvalitetu i optimiziranu tehnologiju.

BLENDOLOGIJA I SOKOLOGIJA

Nutricionisti su se pobrinuli kako uz OMEGA uređaje najbolje iskoristiti nutrijente iz osjetljivih namirnica kao što su čak i vlati pšenične trave.

UŠTEDA

Zahvaljujući naprednoj tehnologiji OMEGA uređaja zaboravite na bacanje hrane – iskoristite do zadnje kapi voće i povrće. Osvijestite ekološke i zdravstvene prednosti!

KVALITETA

Način izrade, besprijekorni materijali i vodeća tehnološka jamstva u industriji koja pokrivaju dijelove i performanse.

Godine usavršavanja su dovele do OMEGE!

Sok od voća, povrća, lisnatog povrća i pšenične trave. Želite napraviti više od soka? Potražite naše multifunkcionalne sokovnike. OMEGA višenamjenski sokovnici uključuju nastavke potrebne za izradu mlijeka od orašastih plodova, maslaca od orašastih plodova, potpuno prirodne dječje hrane, voćnih sorbeta, tjestenine i još mnogo toga.

Dodati dašak zdravlja u svakodnevicu nikad nije bilo jednostavnije!

preloader