SUNČANI DANI I SUPER POPUSTI! KUHALA I TOSTERI-50%

OTVORITE, ULIJTE I UŽIVAJTE!

Uživajte u vinu od prvog gutljaja

s aeratorima za vino Vinturi i vinskim programom.

Što je Vinturi?

Jednostavno držite aerator iznad čaše i natočite vino. Glavna funkcija aeratora jest da ubacuje i miješa odgovarajuću količinu zraka u vino baš u pravo vrijeme, omogućujući vašem vinu da odmah prodiše. Primijetit ćete bolji buke, poboljšane okuse i mekši naknadni okus.

Patentirana tehnologija proizvoda koji su savršeni dodaci vinskom programu zadovoljava i najzahtjevnije ljubitelje vina.

Priča o Vinturiju

Dekantacija je stara stoljećima. Ideja je izliti gornji sloj tekućine ostavljajući iza sebe bilo kakav talog ili talog. Rimljani su pustili pretočeno vino satima, vjerujući da iz njega izvire aroma vina i ublaženi oštri tanini. Godine 2006. izumitelj, inženjer elektrotehnike, pretvorio je te sate u sekunde- izumio je revolucionarni aerator vina Vinturi.

Prvi put kada je okusio pravilno pretočenu bocu vina, naš izumitelj nije mogao vjerovati koliko je boljeg okusa. Od tog je trenutka krenuo ubrzati proces pretakanja. 8 mjeseci kasnije rođen je vinski aerator Vinturi.

 

Aerator Vinturi izrađen je od jedine smole koja je sigurna za alkohol, prehrambena, bistra i može se oblikovati ubrizgavanjem, a za razliku od konvencionalno dizajniranih proizvoda, Vinturi nije izrađen od dva komada, već je kalup za jedno tijelo, sličan čvrsti komad puhanog stakla. Tijekom proizvodnog procesa, tim je otkrio da ako neko mjerenje Vinturi aeratora bude isključeno za više od pet tisućinki inča, proizvod neće funkcionirati. Iz tog razloga, svaki proizvedeni Vinturi pojedinačno se testira kako bi se provjerilo pravilno prozračivanje.

VInturi aeratori za crno vino

Aerator za crveno vino ima patentiranu tehnologiju i moderan, ali klasičan izgled. Prilikom prozračivanja vina osluškujte zvuk – ovaj je zvuk jedinstven za sve Vinturi aeratore i daje vam do znanja da imate autentični Vinturi aerator, a ne neki imitacijski proizvod. Otvaranjem premium kutije u boji predstavlja se Vinturi aerator za crveno vino. Izrađen od našeg posebno formuliranog akrila sa silikonskim tijelom koje se lako hvata, aerator za crno vino dolazi u kompletu sa postoljem bez kapanja za pravilno prikazivanje uređaja i držanjem vina s površina kada se ne koristi te filtarskim zaslonom koji štiti vaše vino od komadića pluta i taloga. Neophodan za zabavu, Vinturi aerator za crveno vino savršen je za brzo prozračivanje cijele boce vina ili jedne čaše.

Dodaci za vino

Visokokvalitetni materijali od kojih su izrađeni proizvodi iz našeg vinskog programa jamče dugogodišnje zadovoljstvo.

Estetski primamljivo rješenje za održavanje temperature vina u obliku štapa za hlađenje jedinstveni je dodatak moderno serviranom stolu. Stoperi i otvarači su izrađeni od najsuvremenijih materijala te ih osim ergonomskog oblika krasi i svjež izgled.

BEZ UTROŠKA ENERGIJE

Proizvodi iz brenda EVA filtera ne priključuju se na električnu mrežu, a osim EVA Ultimate tuš glave, niti na sustav kućnog vodovoda.

ŠTEDIMO VAŠ NOVAC

Svi zamjenski dijelovi proizvoda iz brenda EVA filtera stvoreni su kako bi uštedjeli vaš novac i dragocjeno vrijeme, čime nema potrebe za učestalim izmjenama vitalnih dijelova na proizvodima.

ČUVAMO NAŠU BUDUĆNOST

Vitalni dijelovi naših proizvoda imaju minimalno godinu dana vijek trajanja, pa čak i do tri godine, a kad ih i treba zamijeniti – materijal je biorazgradiv, a plastika se lako reciklira

NAJKVALITETNIJA PLASTIKA

EVA plastična struktura zajamčeno ne sadrži bisfenol A i ftalat (BPA – plastični aditivi) te ima najviši stupanj kvalitete (SAN / ISO 4894-1:1997 & PP / ISO 1043 – food grade quality – FDA certified – USA).

Vinturi jednostavno držite iznad čaše i ulijte vino. Vinturi uvlači i miješa odgovarajuću količinu zraka za pravo vrijeme, omogućujući vašem vinu da trenutno diše. Primijetit ćete bolji buket, poboljšane okuse i ukusniji završni okus!

Svijet vinskog programa koji romantičnu večeru uz svijeće u kućnoj atmosferi pretvara u doživljaj vrhunskih vinskih strasti!

preloader