SUNČANI DANI I SUPER POPUSTI! KUHALA I TOSTERI-50%

WATERS PREMIUM

LUKSUZ U VAŠOJ KUPAONICI

Tuširanje i aromaterapija u jednom!

Njegujući slap u kojem ćete uživati  – pretvorite kupaonicu u pravu oazu mira!

Waters Premium tuš glava predstavlja poseban iskorak u trendovima tuš glava u svijetu. Čisti vaše tijelo i um pomoću filtrirane vode, aromaterapije, kolagena i vitamina C. Razvijena je kako bi ne samo zamijenila, već i nadmašila postojeći koncept konvencionalnog tuširanja i ponudila jedinstveni doživljaj, multifunkcionalnu tuš glavu i filter s terapijskim učincima.

Temeljita filtracija i aroma lavande

Voda je obogaćena kolagenom koji pomaže u očuvanju fleksibilnosti i elastičnosti kože. Za vrijeme tuširanja otpušta se vitamin C koji neutralizira klor, a ujedno hrani i štiti kožu i kosu.

 

Aromaterapijom suzbijaju se simptomi bolesti, uklanjanja stres i općenito povećava sposobnost iscjeljenja organizma. Moć djelovanja eteričnih ulja posebno će cijeniti oni koji žele posvetiti više pozornosti vlastitom zdravlju, ali i oni kojima je zdravlje na neki način već ugroženo ili osjećaju nedostatak volje i energije.

Prednosti Waters Premium tuš glave

Proizvodi negativne ione (50X više od vodopada)

Filtri za tuširanje (ugrađeni filter od mikrovlakana čisti vodu)

Štedi vodu (do 50% uštede vode u usporedbi s uobičajenom tuš glavom)

Filter za tuširanje vodenom terapijom : Uklanja zaostali klor (Waters Therapy Shower potpuno uklanja zaostali klor u vodi iz slavine, pružajući čistu i sigurnu vodu bez brige o problemima kože ili gubitku kose)

Omekšava vodu (Waters Therapy Shower uključuje funkciju magnetiziranja koja ubrzava molekulu vode da se brže apsorbira u koža smanjuje njezinu veličinu i daje meku vodu)

Vitamin C (Uložak za tuširanje The Waters Therapy Shower sadrži vitamin C)

Kolagen (Waters Therapy Shower sadrži kolagen za povećanje fleksibilnosti i elastičnosti vaše kože)

Aroma terapija (Waters Therapy Shower koristi blagotvornu aromaterapiju za vaše tijelo i um)

BEZ UTROŠKA ENERGIJE

Proizvodi iz brenda EVA filtera ne priključuju se na električnu mrežu, a osim EVA Ultimate tuš glave, niti na sustav kućnog vodovoda.

ŠTEDIMO VAŠ NOVAC

Svi zamjenski dijelovi proizvoda iz brenda EVA filtera stvoreni su kako bi uštedjeli vaš novac i dragocjeno vrijeme, čime nema potrebe za učestalim izmjenama vitalnih dijelova na proizvodima.

ČUVAMO NAŠU BUDUĆNOST

Vitalni dijelovi naših proizvoda imaju minimalno godinu dana vijek trajanja, pa čak i do tri godine, a kad ih i treba zamijeniti – materijal je biorazgradiv, a plastika se lako reciklira

NAJKVALITETNIJA PLASTIKA

EVA plastična struktura zajamčeno ne sadrži bisfenol A i ftalat (BPA – plastični aditivi) te ima najviši stupanj kvalitete (SAN / ISO 4894-1:1997 & PP / ISO 1043 – food grade quality – FDA certified – USA).

Waters Therapy tuš glava je idealan dodatak svakoj kupaonici!

preloader