SAVRŠENO RJEŠENJE ZA ČISTU VODU EVA FILTERI!

Aroma Sense

AROMA SENSE

Dobrodošli u luksuzni svijet Aroma Sense tuševa!

AROMA SENSE – ČISTA VODA I DAŠAK LUKSUZA

 

Aroma Sense svakodnevno tuširanje čini luksuznim užitkom. Inovativni dizajn omogućuje da tuš glava Aroma Sense generira do 421.000 negativnih iona/cc (poput vodopada) kako bi pomogla oživjeti vaš um i tijelo.Kao i kod aromaterapije, možete odabrati kojom aromom želite ispuniti prostor svoje kupaonice. Zahvaljujući razvijenoj tehnologiji filtracije, prostor za tuširanje također ostaje čist.

Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj tehnologiji, Aroma Sense tuš glave njeguju i vlaže suhu kožu i kosu.

Sama glava je najvažniji dio sistema za tuširanje. Ako se pod tušem želite osjećati kao da uživate pod kapima ljetne kiše ili osvježavajućeg vodopada, umjesto starog tuša odaberite Aroma Sense tuš glavu. Odgovara svim univerzalnim navojima na crijevima u kupaonicama.

Upoznajte sve prednosti Aroma Sense tuš glava

Filtracija

Napredni mikrofilteri koji se nalaze neposredno ispod mlaznica temeljito filtriraju nečistoće iz cijevi, taloge i hrđu. Zaslužujete svako jutro započeti svježom, čistom vodom, kao i opuštajuće tuširanje prije spavanja pod mlazom koji će isprati sve vaše brige i pomoći vam da ljepše utonete u san.

Aromaterapija

Modeli tuš glava koji u sebi sadrže uloške gela s vitaminom C njeguju kožu i ispuštaju predivnu aromu. Kad dođe vrijeme za zamjenu uloška, možete birati između arome čempresa, lavande ili limuna. Svaki aromatski tuš u početku dolazi s aromom limuna.

Njega kože i kose

Aroma Sense Vitamin C filter neutralizira klor pri kontaktu i njeguje vašu kožu i kosu kako bi spriječio isušivanje. Vitamin C pomaže u održavanju elastičnosti kože što pripomaže smanjenju bora i neophodan je za proizvodnju kolagena i hidratizira vašu kožu i kosu.

Aromatske tuš glave

Aromatske tuš glave razvijene su upravo iz potrebe da u današnjem užurbanom i stresnom načinu života pronađemo trenutke za opuštanje. Prvenstvena uloga ovog tipa tuš glava jest svakako – filtracija. Mlaz tuša obogaćen je kolagenom i aromama lavande, limuna ili čempresa. Smanjivanjem stresa i opuštanjem pozitivno utječemo na imunološki sustav, vraćamo energiju tijelu i mir umu.

Aroma Sense Vita – C aromatska tuš glava Luxury MAX

Vita-C aromatska tuš glava Luxury MAX s velikim raspršivačem i vitaminom C luksuzni je tretman za one koji tijekom tuširanja žele potpunu pokrivenost tijela. Posebno dizajniran raspršivač sadrži više od 300 rupica a omogućuje uzbudljivo i zdravo iskustvo tuširanja  Vitamin C efektivno neutralizira klor i tako dopušta kosi i koži da zasjaju punom snagom prirodne ljepote. Ova tuš glava u Vašu kupaonicu uvodi nju vodi bez klora nečistoća.egu koja će pomladiti tijelo i um.

AromaSense Vita – C aromatska tuš glava Luxury BLACK

Vita-C aromatska tuš glava Luxury BLACK djeluje na poboljšanje zdravlja kože, njezino regeneriranje te zaštitu od preuranjenog starenja. Suvremenim tehnologijama omogućeno je aromaterapeutsko djelovanje koje revitalizira tijelo i pomlađuje ga, ali i sprječava nastanak zdravstvenih komplikacija uzrokovanih stresom. Luksuzno i ugodno tuširanje odvija se bez zaostalog klora, hrđe iz cijevi i ostalih nečistoća u vodi.

Filter tuš glave

Aroma Sense tuš glava filtrira vodene nečistoće poput kamenca, hrđe, teških metala i ostalih nečistoća. Mikrofilter je potrebno zamijeniti, a mi vas podsjećamo kad za to dođe vrijeme.

SuperJet tuš glava za podizanje pritiska

Model SuperJet specifično je razvijen za izrazito povećanje pritiska vode zbog čega tuširanje prevara u pravi terapeutski doživljaj. Zahvaljujući posebno osmišljenom i patentiranom trokutastom raspršivaču SuperJet omogućuje oslobađanje 421.000 negativnih iona po cm3 što je gotovo za 10 puta više od kapaciteta slapova Niagare. Negativni ioni dokazano djeluju na smanjenje stresa i poboljšanje općeg stanja organizma.

Filter tuš glava PR 9000

Uklanja sve nečistoće i zaostatke iz vode koji bi agresivnim djelovanjem mogli ugroziti vaše zdravlje, a istovremeno će očuvati prirodna ulja za ljepotu kože i mekoću vaše kose.

Srednji i veliki raspršivač vode stvara bogat mlaz kao i svilenkasto nježan protok vode.  Antibakterijski keramički okrugli filter sprječava nakupljanje bakterija poput E. Coli, a mikrofilteri učinkovito uklanjanju nečistoću i hrđu iz vode. Generira se stvaranje negativnih iona, koji prema istraživanjima otklanjaju stres. Ušteda vode iznosi od 15 do 30%, uz istovremeno uživanje u masažnom učinku uz povećani pritisak vode.

BEZ UTROŠKA ENERGIJE

Sve tuš glave iz AromaSense linije štede vodu, zahvaljujući mikromlaznicama.

ŠTEDIMO VAŠ NOVAC

Svi zamjenski dijelovi  tuš glava stvoreni su kako bi uštedjeli vaš novac i dragocjeno vrijeme, čime nema potrebe za učestalim izmjenama vitalnih dijelova na proizvodima.

ČUVAMO NAŠU BUDUĆNOST

Vitalni dijelovi naših proizvoda imaju minimalno godinu dana vijek trajanja, pa čak i do tri godine, a kad ih i treba zamijeniti – materijal je biorazgradiv, a plastika se lako reciklira

NAJKVALITETNIJA PLASTIKA

Plastična struktura zajamčeno ne sadrži bisfenol A i ftalat (BPA – plastični aditivi) te ima najviši stupanj kvalitete (SAN / ISO 4894-1:1997 & PP / ISO 1043 – food grade quality – FDA certified – USA).

NEKA OD NAJČEŠĆIH PITANJA

 

Čemu služi aromagel?

Vitamin C neutralizira učinak sušenja derivata klora iz vode iz slavine.

Vitamin C čini akvadukt vode sličnijim jezerskom (kiselom). Dobar je za kožu i kosu.

Mirisi utječu na raspoloženje, na primjer, limun osvježava.

Je li aromagel testiran i deramtološki siguran?

Da. Gelovi ne bi trebali uzrokovati alergije. Međutim, svi smo pojedinci s individualnim osobinama i stanjima, pa neki sastojci arome možda neće biti prikladni za sve. Alternativa bez mirisa dostupna je za osobe osjetljive na mirise.

Koje tvari sadrži aromagel?

Eterično aromatsko ulje, dekstrin, arapsku gumu, pektin, vitamin C i destiliranu vodu.

Zdravlje i luksuz idu ruku pod ruku uz AROMA SENSE liniju tuševa!

preloader