SUNČANI DANI I SUPER POPUSTI! KUHALA I TOSTERI-50%

IZVORSKA
KVALITETA VODE

Od vode iz vodovoda do vode
izvorske kvalitete, za još
zdraviji život

Kako vam EVA može pomoći?

Voda je najvažnija hranjiva tvar ljudskom organizmu, stoga moramo težiti konzumaciji što kvalitetnije vode, čime se preporučuje koristiti vodu koja je po aspektima i kvaliteti istovjetna prirodnoj i mineraliziranoj izvorskoj vodi.

EVA unosi duh i značaj prirode u filtraciju vode za konzumaciju i tuširanje.

Prirodno filtriranje i mineraliziranje vode za piće i kuhanje

Za razliku od ostalih komercijalnih filtracijskih sustava, u obliku vrča ili proizvoda koji se izravno spajaju na vodovodni sustav, EVA filter možete postaviti bilo gdje u kuhinji ili drugoj prostoriji, a ne spaja se niti na vodovod niti na električnu mrežu.

Estetski je modernog i upadljivog izgleda te se skladno stopi sa svakim uređenjem interijera, a može se koristiti u kućanstvima ili radnim prostorima.

Najvažnije, možete zaboraviti na učestale zamjene dijelova filtera, kako EVA filtracijska jezgra ima protok od čak 7.500 litara vode, što prosječna četveročlana obitelj koristi od 12 do 16 mjeseci.

Ključne značajke:

 • prirodna filtracija vode kroz slojeve tla
 • mineralizacija vode vulkanskim stijenjem i koraljima
 • neograničena količina vode na raspolaganju za piće i kuhanje
 • alkalna voda pH vrijednosti od 7,5 do 8,0
 • bez potrebe za učestalim zamjenama vitalnih dijelova
 • bez spajanja na električnu mrežu ili vodovod
 • potvrde zdravstvene ispravnosti i kvalitete vode

Prirodno filtriranje vode za tuširanje

Posve novo iskustvo tuširanje moguće je zahvaljujući zadnjoj EVA inovaciji, kako smo prirodne procese filtriranja i mineraliziranja vode iz EVA filtera uspjeli pretočiti u modernu, estetski privlačnu i vrlo učinkovito naprednu tuš glavu.

EVA Ultimate tuš glava stiže ispred svih ostalih komercijalnih tuševa – prirodno filtrira vodu, te ju obogaćuje hranjivim tvarima i podaruje posve prirodnu notu, uz nikad mekši i nježniji mlaz vode kroz mlaznice rekordno malog promjera s povišenim tlakom, a time omogućuje uštedu vode od 30 % tijekom tuširanja.

Prirodno filtrirana voda iz EVA Ultimate tuš glave je vrlo mekana te njeguje osjetljivu, ispucanu ili isušenu kožu, a naročito se preporučuje za novorođenčad, djecu i osobe s osjetljivom kožom, te je dermatološki ispitana i potvrđena na kvalitetu.

Ključne značajke:

 • univerzalna tuš glava koja se s lakoćom postavlja
 • prirodno filtrira vodu
 • filtrira klor i kamenac te vodu obogaćuje hranjivim tvarima
 • njeguje kožu i kosu
 • dermatološki ispitana voda i potvrđena na kvalitetu
 • vrlo mekan mlaz vode zbog mlaznica malog promjera
 • ušteda vode tijekom tuširanja od 30 % uslijed povišenog tlaka

BEZ UTROŠKA ENERGIJE

Proizvodi iz brenda EVA filtera ne priključuju se na električnu mrežu, a osim EVA Ultimate tuš glave, niti na sustav kućnog vodovoda.

ŠTEDIMO VAŠ NOVAC

Svi zamjenski dijelovi proizvoda iz brenda EVA filtera stvoreni su kako bi uštedjeli vaš novac i dragocjeno vrijeme, čime nema potrebe za učestalim izmjenama vitalnih dijelova na proizvodima.

ČUVAMO NAŠU BUDUĆNOST

Vitalni dijelovi naših proizvoda imaju minimalno godinu dana vijek trajanja, pa čak i do tri godine, a kad ih i treba zamijeniti – materijal je biorazgradiv, a plastika se lako reciklira

NAJKVALITETNIJA PLASTIKA

EVA plastična struktura zajamčeno ne sadrži bisfenol A i ftalat (BPA – plastični aditivi) te ima najviši stupanj kvalitete (SAN / ISO 4894-1:1997 & PP / ISO 1043 – food grade quality – FDA certified – USA).

Omogućite si dokazano izvorsku kvalitetu vode za piće, kuhanje i tuširanje,
bez bojazni za učestalim izmjenama vitalnih dijelova na EVA proizvodima.

Vodovodna voda koju svakodnevno konzumiramo kroz razne napitke, koristimo za kuhanje ili izravno pijemo potvrđena je kao zdravstveno ispravna da bi se mogla distribuirati javnim vodovodnim sustavom.
No, činjenica je da kvaliteta vodovodne vode varira od mjesta do mjesta, odnosno od grada do grada te je naročito u većim gradovima lošije kvalitete – s velikim sadržajem klora i kamenca.
Navedeno uvelike ovisi o stanju vodovodne instalacije, ali i sadržaju kemijskih primjesa koje se dodaju u vodu, poput klora ili natrijevog fluorida – te izravno utječu na kvalitetu vode, od vizualnog dojma do samog okusa ili mirisa.

Potpuno prirodni filter za vodu
koji je oduševio tisuće kupaca u Hrvatskoj.

preloader