SKU: N/A

Vitamin C aromatski uložak za tuš

290,00kn

Postignite balans tijela i uma uz snažan antioksidativni učinak 

Korištenje Aroma Sense ULOŠKA za tuš glavu s aromom LAVANDE, ČEMPRESA i LIMUNA revitalizirat će tijelo i spriječiti nastanak zdravstvenih tegoba uzrokovanih stresom. Snažno djelovanje vitamina C održati će zdravlje vaše kose i kože sprječavajući njihovo preuranjeno starenje. 

Uložak s vitaminom C i aromom lavande aktivan je i važan čimbenik u detoksikaciji kože te je ostavlja hidratiziranom i nahranjenom. Uz to, omogućuje osvježavajuću i ugodu aromaterapiju za vrijeme tuširanja. 

Zamjena Aroma Sense ULOŠKA s aromom: nakon 60-90 dana upotrebe*.

* rok zamjene Vitamin C aromatskog uloška za tuš može varirati ovisno o učestalosti korištenja i kvaliteti vode

 

Očisti

Opis

Zašto je vitamin C važan za kožu?
Vitamin C jedan je od najmoćnijih prirodnih antioksidanasa. Poznato je da jača imunološki sustav kože te djeluje protuupalno i antioksidativno.
U zamjenskom filetru koncentrirana količina vitamina C u gelu istovjetna je količini vitamina C koju sadrži 3000 limuna. Tola voda otapa gel i tako omogućuje otpuštanje vitamina C u vodu kojom se tuširate (0,6-1,2 mg vitamina C po litri vode).

Dvostruko djelovanje Vitamina C
Osim što obogaćuje vašu kožu i osjetila vitamin C istovremeno ima značajnu ulogu u reduciranju klora u vodi. Otapanjem gela za vrijeme tuširanja instantno se uklanja zaostali klor čime se sprječavaju sva moguća oštećenja kože te moguće iritacije dišnih puteva.

Suvremena tehnologija
patentiranog tuša omogućuje jednostavnu i brzu zamjenu uložaka.
U pakiranju Vitamin C aromatskog uloška za tuš glavu nalaze se tri komada što znači da se jednom kupnjom dobiva količina dostatna za devet mjeseci. 

Dodatne informacije

Aroma

Lavanda, Limun, Čempres

Napišite recenziju za “Vitamin C aromatski uložak za tuš”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Nema recenzija još uvijek.

Proizvod je uspješno dodan u košaricu!

Prikaži košaricu